FAQ – Contul meu de client

Cum pot crea un cont de client?

La prima comandă, folosește caseta „Dorești să creezi un nou cont de client?”. Aici vei seta o parolă individuală, pentru a crea contul personal de client. Parola este confidențială și o poți folosi mereu autentificare, de exemplu când vrei din nou să comanzi ceva.

De ce să îmi fac un cont de client?

Contul de client oferă acces ușor la toate comenzile tale și la starea unei comenzi („Așteaptă primirea plății”, „În curs de procesare” sau „Trimisă”).

Am cont de client, însă nu mă pot autentifica. Ce pot face?

Dacă nu te poți autentifica, ar putea fi pentru că nu ți-ai creat un cont de client la prima comandă (în caseta „Dorești să creezi un nou cont de client?”, unde îți creezi parola). Dacă îți introduci adresa de e-mail, vei primi totuși prin e-mail o confirmare a comenzii și o notificare privind livrarea cu un link de urmărire a livrării. Dacă vrei să îți creezi un cont de client, o poți face și la a doua comandă! Folosește în acest scop caseta „Dorești să creezi un nou cont de client?”. Aici vei seta o parolă individuală, pentru a crea contul personal de client. Parola este confidențială și o poți folosi mereu autentificare, de exemplu când vrei din nou să comanzi ceva.

Am uitat parola!

Nicio problemă! Clic aici pentru resetarea parolei.


Înapoi la întrebări frecvente FAQ