FAQ – Fit Shake-uri

Ce sunt Fit Shake-urile și cum le pot folosi?

Poți înlocui până la două mese pe zi cu Fit Shake, în combinație cu o dietă sănătoasă și activitate fizică regulată. Astfel, ele te pot ajuta să pierzi în greutate.
Pasul 1: amestecă 25 g de pudră (aproximativ 2 lingurițe) cu 250 ml de lapte (1.5% grasime) și 3 g de ulei de floarea soarelui (o lingură). Dacă nu consumi lactate, poți înlocui laptele cu o băutură vegetală precum lapte de soya, migdale sau ovăz.
Pasul 2: amestecă băutura într-un shaker până ce pudra s-a dizolvat (dacă obții o consistență prea lichidă, adaugă mai puțin lapte data viitoare).
Pasul 3: Savurează Fit Shake-ul gustos și cremos!

Fit Shake-urile pot avea efecte secundare?

Pudrele noastre sunt produse naturale, care nu au – in general – efecte secundare. Cu toate acestea, este întodeauna posibil să apară o alergie sau o intoleranță alimentară. Dacă observați apariția oricărui fel de efect neplăcut asociat cu produsele noastre, vă recomandăm să încetați consumul imediat și să vă adresați medicului de familie pentru a investiga o potențială alergie sau intoleranță alimentară.

Fit Shake-urile pot înlocui masa tradițională?

Fit Shake-urile noastre pot înlocui până la două mese pe zi. Cu toate aceste, ele nu sunt un substitut pentru o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Produsul preparat este prea diluat, ce pot face?

Este normal ca rezultatul final să fie un lichid subțire, însă dacă nu vă place, puteți adăuga mai puțin lapte/apă data viitoare, pentru a obține un lichid mai gros.

Este necesar să adăugăm lingurița de ulei la preparare?

Lingurița de ulei este importanta pentru că vă ajută să consumați doza zilnică necesară de grăsime. În plus, unele vitamine nu se dizolvă cu ușurință în apă, dar sunt extrem de solubile în ulei.

Sunt Fit Shake-urile vegetariene?

Produsele noastre Fit sunt vegetariene, așadar nu sunt potrivite pentru cei care adoptă o dietă vegană, întrucât conțin produse pe bază de lapte (proteină concentrată din zer). Zerul nu conține lactoză, însă poate conține urme din cauza procesului de producție. Acesta este motivul pentru care produsul nu e este etichetat ca fiind vegan.


Înapoi la întrebări frecvente FAQ