FAQ – Informații generale

Ce este Natural Mojo?

Natural Mojo oferă suplimente nutritive și produse care înlocuiesc masa. Datorită ingredientelor ‘superfoods’ pe care le conțin, acestea pot să aducă un plus de energie, să ajute la pierderea în greutate și la construcția masei musculare. Fit Shake-urile noastre sunt vegetariene și nu conțin gluten. Toate celelalte produse ale noastre sunt 100% vegane, gluten-free si nu conțin lactoză.

Care este diferența dintre suplimente alimentare și produse care înlocuiesc masa?

Supimentele alimentare (ex. True Beauty) nu pot înlocui o masă. Dar sunt bogate în nutrienți și pot fi folosite ca supliment pentru o alimentație ehilibrată și sănătoasă. Pe de altă parte, un substitut alimentar (ex. Fit Shake-urile noastre) poate înlocui o masă, făcând parte dintr-o dietă echilibrată holistic, sănătoasă si scăzută în calorii.

Ce sunt ‘superfoods’?

‘Superfoods’ sunt alimente naturale (cereale, plante, alge, semințe, fructe, legume) care sunt bogate în nutrienți esențiali și compuși vegetali secundari. Acestea conțin acizi grași (omega 3/6/9), proteine, vitamine, minerale, amino-acizi esențiali, enzime, antioxidanți și clorofilă.

La ce vârstă pot începe să folosesc produsele Natural Mojo?

Nu încurajăm minorii să țină dietă, însă produsele noastre nu au nicio limită de vârstă, având in vedere ca au doar ingrediente naturale. Pentru că undele produse conțin cofeină, lista de ingrediente trebuie atent verificată. Minorii trebuie să se consulte cu părinții lor și cu un doctor pentru a se asigura că vor consuma produsele într-un mod sănătos.

Pot folosi produsele Natural Mojo atunci când sunt însărcinată sau alăptez?

Produsele noastre sunt naturale, așadar nu ar trebui să existe contraindicații în cazul sarcinii sau a alăptării. Excepție face ActiviTea, deoarece conține ceai verde și mate. Vă sfătuim să vă consultați medicul, având în vedere că sarcinile – în particular și oamenii – in general sunt întotdeauna diferiți.

Nu sunt sigur că produsele Natural Mojo mi se potrivesc. Trimiteți mostre?

Momentan nu oferim mostre, însă puteți găsi review-uri de la clienți pe website-ul nostru. De asemenea, puteți folosi hashtag-ul #naturalmojo pentru a vedea review-urile noaste pe social media, sau să ne vizitați pagina de Instagram (naturalmojo_ro) sau de Facebook.

Nu consum lapte: cu ce pot amesteca pudrele Natural Mojo?

Puteți folosi alternative vegetale (lapte de ovăz, orez, migdale etc.) care sunt mult mai suple și mai ușor de digerat decât laptele de vacă. De asemena, produsele noastre pot fi combinate și cu iaurt și sucuri de fructe, terci de ovăz sau pur și simplu apă.

Unde sunt făcute produsele Natural Mojo?

Toate produsele noastre sunt manufacturate în Germania. Cooperăm cu producători de mâncare profesioniști, certificați IFS. IFS (International Food Standard) este o certificare independentă, recunoscută internațional, pe care companiile o primesc atunci când se ridică la cele mai înalte standarde de cumpărare/aprovizionare și producție. Pentru a primi această certificare, suntem supuși unei inspecții anuale de către o companie independentă de audit.

Putem găti folosind produsele Natural Mojo sau le putem combina cu lapte cald?

Puteți combina pudrele noastre cu lapte cald, însă nu fierbinte, deoarece unele superfoods sunt sensibile la temperaturi înalte datorită ingredientelor pe care le conțin. Puteți folosi produsele noastre și pentru gătit, dar trebuie menționat că anumiți nutrienți, precum vitaminele, îsi pot pierde proprietățile la temperaturi înalte. Asigurați-vă că le folosiți cu blândețe și nu uitați să împărtășiți rețetele voastre folosing hashtag-urile #naturalmojo sau #healthyishappy!


Înapoi la întrebări frecvente FAQ