FAQ – Pudre Superfoods

Ce sunt pudrele superfoods?

Pudrele superfoods sunt suplimente alimentare care au la bază superfoods bogate în nutrienți. Aceste produse sunt Choco Dream, True Beauty și Pure Body.

Cât de des este indicat să folosesc pudrele superfoods?

Vă recomandăm o porție pe zi (consultați instrucțiunile de pe spatele pachetului sau de pe pagina produsului). Pure Body este recomandat seara, pentru a îndeplini funcția detoxifiantă, iar True Beauty și Choco dream se pot savura în orice moment al zilei.

Cum pot consuma pudrele superfoods?

Puteți amesteca pudrele superfoods fie cu apă, sucuri de fructe, smoothie-uri, iaurt, terci de ovăz sau muesli. Evitați să le fierbeți, pentru ca ingredientele să nu îsi piardă proprietățile.

Ce cantitate de pudră pot consuma pe zi?

Vă recomandăm o porție de o linguriță cu vârf (între 7 și 10 g, în funcție de produs).

Care este aportul zilnic de calorii pentru pudrele superfoods?

Pudrele superfoods au un conținut scăzut de calorii: aproximativ 30 de calorii/100g. Doza zilnică recomandată este de 7-10g, așadar aproximativ 3 calorii pe zi.

Pudra nu se dizolvă îndeajuns în lichid. Ce pot face?

Având în vedere că produsele noastre sunt pudre naturale, este firesc ca rezultatele să fie puțin diferite față de sirop, spre exemplu. Vă recomandăm să amestecați cu grijă, iar dacă nu sunteți mulțumit de consistență – puteți folosi iaurt/ iaurt vegetal sau o crema de branză/alternativă vegetală.

Există un sediment verde în Berry Boost, este normal?

Berry Boost conține superalimente precum spanacul și spirulina, care se pot depune într-adevăr pe suprafață, atunci când amesteci pulberea cu apă. Însă acest lucru este absolut normal. Îți recomandăm să amesteci temeinic băutura la preparare.

Pudrele superfoods pot avea efecte secundare?

Pudrele noastre sunt produse naturale, care nu au – in general – efecte secundare. Cu toate acestea, este întodeauna posibil să apară o alergie sau o intoleranță alimentară. Dacă observați apariția oricărui fel de efect neplăcut asociat cu produsele noastre, vă recomandăm să încetați consumul imediat și să vă adresați medicului de familie pentru a investiga o potențială alergie sau intoleranță alimentară.

Pudrele superfoods pot înlocui o masă convențională?

Pudrele superfoods sunt suplimente alimentare care nu pot înlocui o masă convențională. Ele trebuie consumate ca suplimente pentru o dietă echilibrată și variată.

Câtă vreme ajunge o cutie de pudra superfoods?

În funcție de produs, o cutie de pudră superfoods ajunge pentru aproximativ o lună.

Care este diferența dintre Berry Boost și Sunny Soul?

Datorită superalimentelor precum fierul, Acai Berry și spanacul, Berry Boost te ajută să obții energia zilnică necesară. Datorită ingredientelor sale, lucuma și echinacea, Sunny Soul vine în sprijinul metabolizării vitaminei C și a sistemului tău imunitar. Ambele produse sunt vegane și nu conțin lactoză sau gluten.


Înapoi la întrebări frecvente FAQ