Povestea noastră

În 2015, am deschis „săculețul norocului” și am lansat mojo-ul pentru a susține nutriția noastră și a celorlalți prin produse inovatoare. Am iubit superfoods de la început și nimic nu s-a schimbat până acum. Privind în urmă, ne-am dat seama cât de mult am crescut și suntem mândri că suntem modele de schimbare și transformare. Acesta este exact nucleul verde al convingerii noastre actuale: dezvoltarea este extrem de importantă. Deci, de asemenea, am crescut constant ca companie.

Ca start-up, am fost perfect localizați în Berlin și am avut norocul să avem o perioadă de maturare și succes, dar rămânem fideli valorilor noastre de bază. Dar de ce am intrat pe o piață aproape prea aglomerată? Revoluția este probabil puțin exagerată, dar cine nu isi doreste să ajungă la stele? Deoarece conținutul de nutrienți al fructelor, legumelor și cerealelor în producția industrială scădea în mod constant, trebuia făcut ceva.

Ne-am reunit cu experți în nutriție și am dezvoltat produse naturale care ne-au făcut corpul și mintea fericite. Pentru că #healthyishappy, nu? Am vrut să aducem cât mai mulți mojo pentru a zâmbi. Cu alte cuvinte: fiecare viață în parte merită o magie. Sub titlul „Beautylicious” am luminat frumusețea interioară a comunității noastre. Da, eram aproape de esența natural mojo, dar nu am ajunseserăm încă la ea.

Ca un copac care își desface primele frunze în primăvară, am început și noi să înflorim într-un mod nou. Astăzi suntem mândri de coroana noastră verde, care ne permite să respirăm puternic, atent și durabil. Produsele noastre predominant vegetale ne oferă a doua casă în natură și ne permit să ne întoarcem la viață motivați și cu energie nouă. Din nou și din nou, pentru că acesta este modul nostru de viață. Și dacă te uiți atent, vei vedea o casă în copac departe de viața de zi cu zi. Aceia suntem noi. Sunteți întotdeauna bineveniți să ne vizitați!

 

BEST SELLER-URILE NOASTRE

164,99 lei

308,39 lei / kg

Boost

fit caps

164,99 lei

333,04 lei / 100 g

Boost

Pure Body

124,99 lei

58,41 lei / 100 g