Costuri & Termene de livrare

Lucrăm non-stop pentru a ne asigura că îți putem pune la dispoziție serviciile noastre la fel ca de obicei. Cu toate acestea, din cauza situației actuale dificile, pot apărea întârzieri la curierii noștri. Fiecare parte implicată face zilnic tot posibilul ca tu să primești superalimentele cât mai repede. De aceea te rugăm să ai puțină răbdare, dacă pachetul nu sosește cu punctualitatea obișnuită.

COSTURI DE LIVRARE

Țară Cost de livrare*
România Transport gratuit

Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Belgia, Olanda, Austria, Polonia, Luxemburg, Monaco, Elveția Gratis pentru comenzi de peste 240 lei

20 lei
Mayotte, Réunion, Guadeloupe, Martinique, Saint-Martin, Guiana Franceză Gratis pentru comenzi de peste 480 lei

30 lei
Cipru, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Grecia, Estonia, Irlanda, Isle of Man, Croația, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Portugalia, Suedia, Slovacia, Slovenia, Spania, Andorra, Lichtenstein, Norvegia, San Marino Gratis pentru comenzi de peste 480 lei

48 lei
Restul țărilor din Europa și din lume Gratis pentru comenzi de peste 580 lei

95 lei

* Eventualele taxe vamale sau impozite locale sunt suportate de către destinatar.

Costurile de livrare sunt estimate și actualizate în timpul procesului de cumpărare. Acestea se bazează pe adresa de facturare și destinație.

TERMENE DE LIVRARE

Termenele noastre de livrare pot varia. Odată ce comanda ta a fost acceptată, va dura 1-3 zile lucrătoare până când ea va fi procesată în depozitul nostru.

De la momentul în care pachetul tău a fost expediat și primești e-mailul de confirmare a expedierii, te rugăm să aștepți termenul de livrare. Poți găsi termenul de livrare corespunzător țărilor (europene) în tabelul de mai jos.

Țări Termen de livrare
România între 2 și 5 zile
Elveția, Marea Britanie, alte țări europene între 2 și 5 zile *
Germania, Austria, Belgia între 2 și 3 zile
Italia, Polonia între 3 și 5 zile
Franța între 2 și 4 zile
Teritoriile franceze din afara Europei, restul țărilor din Europa și din lume până la 14 zile *

* Termenul poate varia în funcție de curierii locali și de durata procedurilor vamale.

Dacă nu ai primit nicio confirmare de expediere în 10 zile de la momentul cumpărării, te rugăm să contactezi serviciul nostru de relații cu clienții.


Ai întrebări?